2015. május 23., szombat

Hamarosan... Üdv nektek népek!  
Hát üdv ezen a blogon, amit jelenleg ketten űzünk, és most cseppet be is mutatkoznánk, meg úgy a történetről is ejtenénk néhány szót.

Tehát a részeket közösen írjuk, és nem sokára berakjuk a chatet és a cseréket is, szóval készülés. Másrészt pedig , ha felkeltettük az érdeklődéseteket, bátran hagyjatok nyomot, iratkozzatok fel, vagy hagyjatok kommentet, ...stb.

Akkor viszont térjünk is rá, a bemutatkozás részre:

Hedvig Tris: Ahoi! Ez a sajátos, béna köszönésem, és hát egy átlagos lányka vagyok, aki blogolgat. Ezen kívül van egy másik sci-fi blogom is, a Fény, előre is köszi, ha benéztek. Most hogy vége a reklámnak... Imádok olvasni, és rajzolgatni, meg az állatokat is csípem. 

Sz. Vera: Csak Vera lennék, és nekem sajnos nincsen köszönésem, de helyette itt egy smiley: ☺ A design az én művem, de ez csak ideiglenes, szóval ...lesz ez még jobb is. Imádom a Trónok harcát (igen, olvastam, minden rohadt nehéz könyvet) A Marvel világát, meg elég sok dolgot. 


Hát ezek lettünk volna mi, a Prológus hamarosan érkezik, és reméljük tudunk valami jóféle szórakozást nyújtani nektek. Sziasztok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése